“Coachen met chaos en liefde!”

Wie ben ik

al een tijdje dacht ik is dit het nou? Ik was altijd goed in knopen doorhakken keuzes maken en doen wat ik graag wilde. Maar nadat ik ouder werd en moeder van 2 schatjes, waren die keuzes ineens niet meer zo makkelijk. Mijn overtuiging WAS dat als je moeder bent zet je alles opzij om te zorgen. Ik voelde me ongelukkig, moe en stiekem ook wel een beetje alleen. Misschien was het “Ikben30enisdithetnou syndroom”.

Het was niet dat ik niks deed hoor want ik werkte in de horeca, zorg en deed vrijwilligerswerk voor 5 verschillende dingen. Maar toch haalde ik geen voldoening uit wat ik allemaal deed. Vooral de buitenwereld moest niet denken dat ik mij rot voelde want ik had toch immers alles.

Al jaren wist ik stiekum wat ik heel graag wilde. Maar door te doen wat ik dacht dat hoorde deed ik niet meer wat ik wilde. Door trainingen te volgen voor mijn persoonlijke ontwikkeling, merkte ik  dat ik flink wat overtuigingen had om vooral niet aan mezelf te denken maar juist vooral voor andere te zorgen. En dat werkt nou net niet.

Door met persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn, leerde ik dat als je eerst voor jezelf zorgt er veel meer energie ontstaat om voor andere te zorgen. Zorgen voor een ander is ook waar mijn hart ligt. Met veel liefde, geduld en energie coach ik nu mensen naar wat voor ze werkt in plaats van hoe het hoort.

Mijn visie is:

Kap nou eens met denken en ga gewoon doen wat jij wil, je hebt gewoon een keuze.

Als ik iets heb geleerd van het afgelopen jaar dan is dat mijn hoofd me van alles wijs maakt. Maar wat mijn hoofd zegt hoeft echt niet waar te zijn. Als ik iets wil dan ben ik de gene die het aan moet pakken. Als ik iets wil en het voelt goed dan ga ik het gewoon doen.

Wat je over mij moet weten

Ik ben praktisch ingesteld en hou van duidelijke Jip en Janneke taal. Ik ben eerlijk en zal dan ook niet om de feiten heen draaien. Als het nodig is om een schop onder je kont te geven, dat doe ik dat. Ik breng chaos en verwarring, zodat jij weer gaat nadenken over wat je echt wil. Als je bij mij komt, dan zitten we niet stil en gaan we echt aan de slag om de stappen die jij wilt nemen ook daadwerkelijk te nemen.